Desert tort diplomat fara piscoturi

de claudiaO in Torturi, 5 Mai 2017 | 6657 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • esenta vanilie
  • un praf sare

Crema:

  • 500 ml frisca Hulala
  • 2 portocale
  • 3 banane
  • 4 kiwi
  • 1 cutie compot ananas
  • esenta de rom - 2 lingurite

Decor:

  • ciocolata topita si frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort diplomat fara piscoturi:

Batem albusurile spuma cu sarea si adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le frecam cu uleiul, apoi le incorporam in spuma de albusuri. Adaugam apoi faina si esenta. Coacem cca. 20-30 min in tava tapetata cu hartie de copt -30/40 cm.

Curatam fructele si le taiem in cuburi mici, ananasul il scurgem de sirop si il mai taiam daca este nevoie. Frisca o batem bine, apoi punem cubuletele de fructe si esenta de rom, apoi amestecam.

Blatul racit il taiem in 3 fasii egale; insiropam usor cu siropul de la compot si intindem crema cu fructe uniform. Rulam melc si asezam melcul in picioare. Continuam si cu celelalte 2 fasii.

Acoperim totul cu crema si putina frisca; decoram cu fructe, ciocolata topita si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort diplomat fara piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru Bunica, cu mousse de ciocolata alba